Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Mam prosbę jeśli umie ktoś zakładać forum na ugu.pl . To miałbym prosbe czy by mi mógł założyc.Nazwa forum playleague.

Styl :

http://www.mario14125.cba.pl/index.php

I jeszcze jedno jeśli byś jeszcze mógł to jeszcze krzykaczy na sb i te avki obok nickow na sb też

PS:Odwdzięcze się jakoś

Opublikowano
I jeszcze jedno jeśli byś jeszcze mógł to jeszcze krzykaczy na sb i te avki obok nickow na sb też

Nie za bardzo rozumiem tego zdania.

Osobiście mogę pomóc Ci założyć tam forum i wgrać styl, sądzę ,że Ci się to przyda jeżeli chcesz prowadzić forum.(będzie to korzystniejsze niż by ktoś miał to zrobić za Ciebie).

No i nie dawaj linków zewnętrznych do for. Jeżeli chcesz taki styl forum to podaj download do niego.

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem tego zdania.

Osobiście mogę pomóc Ci założyć tam forum i wgrać styl, sądzę ,że Ci się to przyda jeżeli chcesz prowadzić forum.(będzie to korzystniejsze niż by ktoś miał to zrobić za Ciebie).

No i nie dawaj linków zewnętrznych do for. Jeżeli chcesz taki styl forum to podaj download do niego.

Ok to zrób mi jak możesz ;] A więc tak nick : Karambos E-mail : [email protected] haslo:3871167 A oraz nazwa playleague.

http://patrykspec.pl/downloads/templates.rar

Opublikowano

o Krzykaczach gadasz czyli jak mniemam PHP by przemo.. Dałeś pasy do ftp na publiku w ten sposób ktoś zniszczy ci stronę.Dałeś FTP bez bazy czyli i tak by ci tego nikt nie zainstalował. Czytaj tuty jak wgrywać skrypty forum i korzystaj z nich.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

• Dodaj nową pozycję...